Menu

Policlinica

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Spitalizare de zi

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Fise auto

Gata in timp record !

Campanii si evenimente

Inovaţia nu ar fi posibilă fără oameni extraordinari şi fără eforturile acestora de a face ca lucrurile să se întample. Acesta este motivul pentru care alegem să le mulţumim şi totodată să îi premiem pe cei care pun pasiune, ambiţie, timp şi dedicare proiectelor inovatoare în sistemul sanitar și veterinar, menite să ofere servicii şi soluţii la cel mai înalt nivel pentru creşterea actului medical şi a calităţii vieţii. La Gala Innovation in Health Awards 2016 au confirmat prezenta peste 200 de personalitati (profesori, academicieni, cadre medicale, farmaceutice si veterinare, manageri de companii publice si private, reprezentanti ai institutiilor financiare, autoritati si persoane care si-au adus aportul la dezvoltarea domeniului sanitar si veterinar din Romania etc. 
http://innovationinhealth.ro

20170529_165404

Entrepreneur Of The Year   

Programul Entrepreneur Of The Year, singura competiţie antreprenorială globală, are loc începând cu anul 2014 şi în România.

Prin organizarea competiției în România recunoaștem meritele remarcabile ale antreprenorilor români, aducem laolaltă povești de succes și apropiem membrii acestei comunități care schimbă România. Comunitatea antreprenorilor care au concurat în primele două ediții ale competiției numără astăzi 88 de membri.

Suntem în căutarea oamenilor care inspiră prin viziunea, leadershipul şi realizările lor. Intră în competiție!

https://www.eyromania.ro/eoty-2016

img-529164305-0001

     Ziua Mondiala a Diabetului

Raducaneni – 14 noiembrie 2015

Ziua Mondială a Diabetului are loc în fiecare an în data de 14 noiembrie, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale de Diabet (IDF), cu sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Această zi este marcată la nivel internaţional de către toate asociaţiile membre ale IDF, de furnizorii de servicii de sănătate, cât şi de persoanele afectate de diabet, fiind cea mai mare campanie mondială de informare asupra diabetului.
În fiecare an, Ziua Mondială a Diabetului se concentrează pe o temă aparte. Din 2009 încoace, tema este prevenirea diabetului şi educarea cu privire la acesta, scopul acestui eveniment fiind să ofere o mai bună informare persoanelor care suferă de diabet, reprezentând şi o manieră de implicare şi de informare a publicului, în general.

         

Euro Melanoma Day

AFIS_FINAL


Pune stop cancerului de piele!

Informeaza-te!          In parteneriat cu cea mai mare asociaţie europeana de dermatologie, Academia Europeană de Dermatologie şi Venerologie (EADV), Societatea Romana de Dermatologie (SRD) va demara in aceasta 
vara o ampla campanie de informare in ceea ce priveste depistarea melanomului si prevenirea cancerului 
cutanat.

 

Site:

Zilele V

cropped-fb-cover-pic21 

    Zilele V : Protejeaza-ti feminitatea! campanie nationala ce va cuprinde pe langa informare / educatie medicala, consult ginecologic de rutina si diagnostic gratuit pentru depistarea si tratarea infectiilor vaginale. Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie susține începand cu luna februarie 2014, campania de informare, educație și comunicare medicală privind sănătatea femeii: Zilele V – Protejează-ți feminitatea! campanie națională ce va cuprinde pe lângă informare/educație medicală, consult ginecologic de rutină și diagnostic gratuit pentru depistarea și tratarea infecțiilor vaginale.
Începând cu luna februarie 2014, în 36 clinici medicale din 16 orașe: București, Brașov, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timișoara, Pitești, Oradea, Cluj Napoca, Ploiești, Târgoviște și Arad, medicii ginecologi vor oferi sesiuni de informare medicală privind sănătatea femeii, consultații ginecologice de rutină și diagnostic gratuit pentru depistarea și tratarea corectă a infecțiilor vaginale.

 
Site:
 
Facebook:
 
 
 

Impreuna facem “Scoala altfel”

485552_289087031260796_2803359162852837406_n 603620_289086557927510_2851280834455074176_n  10251888_289086767927489_7860547770267731903_n10168060_289087231260776_4242405795412724093_n

    Saptamana 7 – 11 aprilie 2014 este dedicată activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului numit „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. In aceasta saptamana nu se organizeaza cursuri conform orarului obisnuit al unitatii de invatamant, iar programul „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” se va desfăsura în conformitate cu un orar special.
Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor prescolari / elevilor si a cadrelor didactice in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale copiilor prescolari/elevilor, sa puna in valoare talentele si capacitătile acestora în diferite domenii, nu neaparat în cele prezente in curriculumul national, si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in contexte nonformale.

 
 

Conferinta Prof. Dr. Albert Ignatenko

Invitatie NOUA1
 

        Albert (Alexei) Venedictovici Ignatenko este un om de stiinta cosmolog (născut la 4 martie 1943 în Ucraina). Doctor în filosofie, doctor în medicina psiho-informațională, doctor în științe biologice și energo-informaționale, doctor în științele securității internaționale, profesor  al Academiei Internaționale și Europene de Informatizare (Membru asociat al structurilor ONU), șeful catedrei de Psihoinformaţiologie a UIDF (Universităţii Internaţionale de Ştiinţe Fundamentale (reţeaua educaţională Oxford), Preşedintele Ligii Natiunilor Cosmo-Umaniste Universale, Preşedintele Fundatiei internaţionale „Pământul Viu”(Ucraina), Preşedintele Academiei Cosmoumaniste, Vice-preşedintele Academiei  Medicale Mondiale „V.V. Merkulov”, director al departamentului de instruire al Comitetului Internaţional de aparare a drepturilor omului(Ucraina),  Adjunct al Preşedinte    lui Comitetului Internaţional Anti-Criminalitate şi Anti-Terorism (CIAA) privind relaţiile internaţionale, Prior, Ministrul afacerilor externe al Ordinului Internaţional O.S.J. şi al Uniunii Internaţionale a Aristocraţilor, Academician a douăsprezece Academii, membru al Uniunii scriitorilor vorbitori de limbă rusă din Republica Cehă, laureat al unor premii internaţionale, cavaler al unor ordine internaţionale, conte, general  CIAA.

FAQ

De ce pro LIFE ?

Policlinica Pro Life Clinics a fost infiintata in februarie 2009 din dorinta de a acoperi nevoile din ce in ce mai mari ale pacientilor pentru servicii medicale de calitate si de oferi o alternativa pentru serviciile medicale oferite de ambulatoriile integrate ale spitalelor de stat.

Sunteti in contract cu casa de asigurari ?

Da, suntem in contract cu CAS Iasi inca din anul 2009.

Ce servicii oferiti ?

Ambulatoriu clinic de specialitate

Spitalizare de zi

Fise medicale / fise auto / fise port-arma

Oferiti consultatii gratuite ?

Daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medicul de familie puteti benedicia de consultatii gratuite.

Internarea de zi este gratuita ?

Da, daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medic. Va recomandam sa aveti la dumneavoastra si dosarul cu istoricul medical.

In cat timp este gata o fisa auto ?

In cel mai scurt timp respectiv in maxim 2 ore.