Menu

Policlinica

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Spitalizare de zi

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Fise auto

Gata in timp record !

Psihologie

Psihologie

Psiholog Apostol Manuela

Servicii:
  • Consiliere psihologica
  •  Evaluare psihologica
  •  Intocmire raport psihologic
Descriere servicii:

Psihologia este stiinta care se ocupa cu fenomenele si capacitatile psihice, urmarind descrierea si explicarea acestora în baza descoperirii unui ansamblu de legi, regularitati sau modalitati determinative. Serviciile psihologice sunt destinate persoanelor aflate în dificultate (adulti, copii, adolescenti ) si acelora care simt nevoia de a-si evalua si schimba propria existenta si functionarea în mediul de viata. În acest scop, sunt utilizate tehnici specifice de explorare a personalitatii, comportamentului si inteligentei  si psihoterapia ca metoda de interventie directa. Psihoterapia ne ajuta sa descoperim noi perspective când trecem printr-un impas existential sau când ne dorim sa ne îmbunatatim bunastarea psihologica. Consilierea psihologica nu se confunda si nu se substituie tratamentului medical, ci ofera fiintei umane explorarea, împreuna cu terapeutul, a propriei identitati, în vederea redescoperirii de sine si  autoevaluarii resurselor compensatorii.

FAQ

De ce pro LIFE ?

Policlinica Pro Life Clinics a fost infiintata in februarie 2009 din dorinta de a acoperi nevoile din ce in ce mai mari ale pacientilor pentru servicii medicale de calitate si de oferi o alternativa pentru serviciile medicale oferite de ambulatoriile integrate ale spitalelor de stat.

Sunteti in contract cu casa de asigurari ?

Da, suntem in contract cu CAS Iasi inca din anul 2009.

Ce servicii oferiti ?

Ambulatoriu clinic de specialitate

Spitalizare de zi

Fise medicale / fise auto / fise port-arma

Oferiti consultatii gratuite ?

Daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medicul de familie puteti benedicia de consultatii gratuite.

Internarea de zi este gratuita ?

Da, daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medic. Va recomandam sa aveti la dumneavoastra si dosarul cu istoricul medical.

In cat timp este gata o fisa auto ?

In cel mai scurt timp respectiv in maxim 2 ore.