Menu

Policlinica

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Spitalizare de zi

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Fise auto

Gata in timp record !

Prezentare

logo prolife

PRO LIFE CLINICS

AMBULATORIU CLINIC DE SPECIALITATE

SPITALIZARE DE ZI

Policlinica Pro Life Clinics a fost infiintata in februarie 2009 din dorinta de a acoperi nevoile din ce in ce mai mari ale pacientilor pentru servicii medicale de calitate si de oferi o alternativa pentru serviciile medicale oferite de ambulatoriile integrate ale spitalelor de stat.

Pornind de la dorinta pacientilor de a gasi aici serviciile de care au nevoie, indiferent de specialitatea medicala careia i se adreseaza, policlinica Pro Life Clinics ofera servicii in numeroase specialitati medicale, toate acestea fiind in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Iasi.

Activitatea ambulatorie a clinicii se desfasoara la sediul din Str. Anastasie Panu nr.28 si la cele 3 puncte de lucru din Str. Anastasie Panu nr. 28 – 40, modul 6, 7, 8 demisol, Str. Dr. Vicol, nr. 10 (Penitenciar Iasi) si la Raducaneni in cadrul Centrului Medico Social.         

Incepand cu anul 2012, Pro Life Clinics a devenit si unitate spitaliceasca. Din septembrie 2012 dupa incheierea contractului cu CAS Iasi, mai mult de 700 de pacienti au beneficiat de servicii medicale spitalicesti la punctul nostru de lucru din Fedeleseni, comuna Strunga.

SC Medlife SA si SC Polisano SRL au devenit din septembrie 2012 parteneri ai policlinicii, acestia avand un portofoliu de peste 3000 beneficiari de asigurari private de sanatate.

Luna Ianuarie 2013 a insemnat pentru Pro Life Clinics demararea unei noi activitati, respectiv asigurarea consultatiilor, terapiei si grupurilor de suport pentru persoanele depedende de alcool, droguri si jocuri de noroc. Activitatea este asigurata de catre medicii psihiatri ai clinicii si de catre consilierii specializati pe adictii.

Tot in 2013 se autorizeaza inca 4 specialitati pentru spitalizarea de zi: reumatologie, neurologie, endocrinologie, medicina interna.

In martie 2014 am mai deschis un punct de lucru in cadrul centrului medico-social Raducaneni. Acolo sunt autorizare specialitatile: endocrinologie, medicina interna, diabet zaharat, ginecologie, psihiatrie, reumatologie, neurologie.

In 2015 la punctul de lucru Raducaneni s-au autorizat toate cele 6 specialitati pentru spitalizarea de zi.

În prezent, Pro Life Clinics este unitatea sanitară privată, cu personalitate juridică, ce furnizează servicii medicale de tip ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi, cu un număr de 27paturi, in 6 puncte de lucru.

FAQ

De ce pro LIFE ?

Policlinica Pro Life Clinics a fost infiintata in februarie 2009 din dorinta de a acoperi nevoile din ce in ce mai mari ale pacientilor pentru servicii medicale de calitate si de oferi o alternativa pentru serviciile medicale oferite de ambulatoriile integrate ale spitalelor de stat.

Sunteti in contract cu casa de asigurari ?

Da, suntem in contract cu CAS Iasi inca din anul 2009.

Ce servicii oferiti ?

Ambulatoriu clinic de specialitate

Spitalizare de zi

Fise medicale / fise auto / fise port-arma

Oferiti consultatii gratuite ?

Daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medicul de familie puteti benedicia de consultatii gratuite.

Internarea de zi este gratuita ?

Da, daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medic. Va recomandam sa aveti la dumneavoastra si dosarul cu istoricul medical.

In cat timp este gata o fisa auto ?

In cel mai scurt timp respectiv in maxim 2 ore.