Menu

Policlinica

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Spitalizare de zi

IN CONTRACT CU CAS IASI
Gratuit cu bilet de trimitere

Fise auto

Gata in timp record !

Psihiatrie

Psihiatrie

Dr. Radoi Daniel, medic primar

Dr. Slanina Dana, medic primar

Servicii:
 
  • Consultatie 
  • Consiliere individuala
  • Consiliere familiala
  • Psihoterapie individuala si de grup
  • Intocmire referat medical
 
Descriere servicii:

Statistici

– La fiecare 40 de secunde o persoana se sinucide; mai mult, pentru fiecare sinucidere, exista mai mult de 20 de incercari de sinucidere.

– Se estimeaza ca o persoana din cinci (22%) care traieste intr-o zona afectata de conflict are depresie, anxietate, tulburare de stres posttraumatic, tulburare bipolara sau schizofrenie;

– Depresia tinde sa fie mai frecventa la femei decat la barbati.

Ce este psihiatria?

Psihiatria este ramura medicinii axata pe diagnosticul, tratamentul si prevenirea tulburarilor mentale, emotionale si de comportament. Un psihiatru este un medic specializat in sanatatea mintala, inclusiv tulburari de consum de substante interzise. Psihiatrii sunt calificati sa evalueze atat aspectele psihice, cat si cele fizice ale problemelor psihologice. Oamenii cauta ajutor psihiatric din mai multe motive. Problemele pot fi subite, cum ar fi un atac de panica, ganduri de sinucidere sau auzirea de „voci”. Unii oameni au probleme pe termen lung, cum ar fi sentimente de tristete, lipsa de speranta sau neliniste care nu par niciodata sa se ridice de sub control.

FAQ

De ce pro LIFE ?

Policlinica Pro Life Clinics a fost infiintata in februarie 2009 din dorinta de a acoperi nevoile din ce in ce mai mari ale pacientilor pentru servicii medicale de calitate si de oferi o alternativa pentru serviciile medicale oferite de ambulatoriile integrate ale spitalelor de stat.

Sunteti in contract cu casa de asigurari ?

Da, suntem in contract cu CAS Iasi inca din anul 2009.

Ce servicii oferiti ?

Ambulatoriu clinic de specialitate

Spitalizare de zi

Fise medicale / fise auto / fise port-arma

Oferiti consultatii gratuite ?

Daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medicul de familie puteti benedicia de consultatii gratuite.

Internarea de zi este gratuita ?

Da, daca sunteti asigurat si va prezentati cu cardul de sanatate si cu bilet de trimitere de la medic. Va recomandam sa aveti la dumneavoastra si dosarul cu istoricul medical.

In cat timp este gata o fisa auto ?

In cel mai scurt timp respectiv in maxim 2 ore.